Ovo je primjer HTML sa linkom Manjina.
Tekst neki ide ovdje
Početna stranica > Vijesti

Vijesti

Uručena donacija Savezu nacionalnih manjina opštine Prnjavor

01.04.2019.


U četvrtak, 28. marta 2019. godine u sali Skupštine opštine Prnjavor, načelnik opštine Darko Tomaš održao je sastanak sa predstavnicima udruženja Saveza nacionalnih manjina opštine Prnjavor.

Ovom prilikom načelnik Tomaš je razgovarao o implementaciji projekta „Promocija edukativnih sadržaja o nacionalnim manjinama u osnovnoškolskom obrazovanju“ a čiji je nosilac bila Opština Prnjavor a donatori Evropska Unija i Savjet Evrope. 

Savezu nacionalnih manjina opštine Prnjavor uručena je donacija u vidu laptop računara, štampača, projektora i platna za projekciju za opremanje kancelarije Saveza.

 
Predsjednik Saveza nacionalnih manjina opštine Prnjavor, Franjo Rover zahvalio se u ime svih članica Saveza na donaciji vrijedne opreme te je najavio otvaranje nove kancelarije Saveza u narednom periodu. Takođe, ova godina je jubilarna za Savez, u kojoj će se obilježiti i deset godina od osnivanja.

Realizacija projekta je ocijenjena kao uspješna, te se načelnik Tomaš zahvalio svim udruženjima što su dala doprinos i uzela učešće.
 
M. K.