Ovo je primjer HTML sa linkom Manjina.
Tekst neki ide ovdje
Početna stranica > Vijesti

Vijesti

Uručena pomoć udruženjima nacionalnih manjina u Doboju

12.06.2014.

U subotu 07. 06. 2014. godine predstavnici Saveza nacionalnih manjina Republike Srpske, na čelu sa predsjednikom gospodinom Franjom Roverom, uručili su predstavnicima udruženja nacionalnih manjina iz Doboja pomoć u vidu higijenskih materijala i sredstava za čišćenje.


Prikupljena sredstva su rezultat akcije koja je pokrenuta 20. maja među članicama Saveza nacionalnih manjina RS za pomoć poplavljenim područjima. Predstavnici udruženja nacionalnih manjina koja djeluju u Doboju, obavezali su se da će donirana higijenska sredstva adekvatno proslijediti krajnjim korisnicima i udruženjima, te su izrazili zahvalnost za pristiglu pomoć.

Akcija prikupljanja pomoći i za druge ugrožene sredine koje su nastradale u katastrofalnim poplavama biće nastavljena i dalje u Savezu nacionalnih manjina Republike Srpske. Pozivamo sve naše saradnike i partnere i sve druge zainteresovane koje žele donirati novčana ili robna sredstva  za pomoć ugroženim područjima Bijeljine i Šamca mogu se obratiti na broj telefona + 38751 461 068 ili e-mail: snmrs@teol.net

M. K.