Ovo je primjer HTML sa linkom Manjina.
Tekst neki ide ovdje
Početna stranica > Vijesti

Vijesti

Počela realizacija projekta "Bogatstvo različitosti"

16.11.2011.


Savez nacionalnih manjina regije Doboj i Kancelarija OEBS-a u ovom gradu počeli  su  realizaciju edukativno-informativnog projekta "Bogatstvo različitosti" u dobojskim osnovnim školama.

Projekat je prvo predstavljen u O.Š. Sveti Sava u Doboju. Predavanje je realizovao  tim od tri  predstavnika nacionalnih manjina i dva prosvjetna radnika, prema elektronski i tekstualno pripremljenom projektnom materijalu i planu održavanja predavanja  za  učenike VIII i IX  razreda.

Na prvom predstavljanju projekta  “Bogastvo  Različitosti” učesvovalo je  na dobovoljnoj  bazi  preko 30 učenika VIII i IX razreda O.Š. Sveti Sava u Doboju.

Savez nacionalnih  manjina  i  Kancelarija OEBS-a u ovom gradu su  tom  prilikom  podijelili  propagadni  material (brošure  i zastavice  svih  17  Nacionalnih  manjina) učenicima koji su  prisustvovali  ovom  predavanju.

Predsjednik saveza Marković je naglasio da je Ministarstvo prosvjete i kulture Republike Srpske dalo saglasnost za realizaciju projekta, te da su sa projektnim programom upoznati Prosvjetno-pedagoški zavod u Doboju i direktori deset dobojskih matičnih osnovnih škola.

Projekat se dalje  realizuje u skladu sa  projektnim  rasporedom.