Ovo je primjer HTML sa linkom Manjina.
Tekst neki ide ovdje
Početna stranica > Vijesti

Vijesti

Predstavnici manjina kod gradonačelnika

01.10.2011.


Povodom Smotre kulturnog stvaralaštva nacionalnih manjina, gradonačelnik Banje Luke, Dragoljub Davidović, upriličio je u petak prijem za delegaciju Saveza nacionalnih manjina Republike Srpske. Pored predstavnika nacionalnih manjina RS, prijemu su prisustvovali  i diplomatski predstavnici njihovih matičnih zemalja - Makedonije, češke, Mađarske, Slovenije, Ukrajine i Slovačke.

Davidović je rekao da nacionalne manjine predstavljaju most saradnje između Banje Luke i Srpske i matičnih zemalja nacionalnih manjina.
- Veliko bogatstvo Banje Luke i naša sreća jeste to što imamo nacionalne manjine i sve različitosti koje nose. Grad Banja Luka u kontinuitetu pomaže rad Saveza nacionalnih manjina i ova gradska administracija je postavila dobre temelje za buduću saradnju - istakao je Davidović.

Predsjednik Saveza nacionalnih manjina Stevo Havreljuk, izrazio je zadovoljstvo zbog dobre saradnje koju Savez ostvaruje s Administrativnom službom Grada.
- Grad Banja Luka nas podržava u svim segmentima našeg djelovanja. Naše potrebe svakodnevno rastu, jer imamo sve više registrovanih zajednica, a samim tim i više aktivnosti. Veoma smo zahvalni Gradu na prostoru koji nam je dodijelio, ali već nam postaje pomalo tijesno i vjerujem da možemo razgovarati o tome da, ako ima mogućnosti, dobijemo veći prostor - naglasio je Havreljuk.

 

Izvor: Dnevne novine FOKUS


(Fokus)